Home/Opleidingen/Workshop Persoonlijk Leiderschap met Theory U Zelfcoaching

Workshop Persoonlijk Leiderschap met Theory U

Een routekaart voor jouw persoonlijke groei

 • 2 dagdelen
 • 12 deelnemers
 • Start: 08 maart 2022
 • 297,-excl. btw
 • Je weet wat Theory U is en kent de verschillende fases in de U, zowel van de licht- als de schaduwzijde.
 • Met Theory U als raamwerk ontdek je de rode draad in je geschiedenis.
 • Je leert technieken om jezelf af te stemmen op wat zich wil aandienen in jouw (toekomstige) leven.
Reviews
Deze workshop over verandering is een paradigmashift op zichzelf: je doorziet iets en snapt niet meer hoe je dat ooit anders hebt gezien.
November 2021
Deelnemer
Workshop Theory U
Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling -en persoonlijk leiderschap- wil werken. En voor iedereen die benieuwd is naar Theory U als model voor persoonlijke transformatie.

De workshop is ook zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar direct toepasbare (zelf)coachtechnieken en deze zelf willen doorleven.

Werkwijze & Programma

Tijdens deze workshop ga je op ontdekkingsreis door de licht- én schaduwzijde van jouw U-curve.

Je leert technieken voor iedere fase in de U waarmee je direct oefent en aan de slag gaat. Je onderzoekt hoe jouw, vaak verscholen, projecties kunnen leiden tot oordelen, cynisme en angst en ziet hoe ze je persoonlijke groei in de weg kunnen staan.

Stap voor stap ontvouwt zich een nieuw perspectief op jouw geschiedenis en krijg je zicht op wat jij nodig hebt om helemaal vrij in het hier-en-nu te kunnen zijn. Dit is de ‘bodem’ van de U waar je je verdiept in de kernvraag van het ware-zelf: wie ben Ik en wat staat mij te doen?

Je krijgt ruimte om stil te staan bij wat zich in jouw leven wil aandienen en kunt je intenties formuleren. De verkregen inzichten over jezelf, nieuwe vaardigheden en technieken kun je meteen in de praktijk inzetten.

Startdata
Trainers

Mariëtte Alblas begeleidt veranderende organisaties in de rol van trainer en veranderaar en coacht zowel de teams als het individu. Sinds 2019 heeft Mariëtte ook haar eigen bureau, waarmee ze de transitie naar een duurzame samenleving versnelt.

Mariëtte werkt al verschillende jaren met Theory U en heeft brede ervaring in de toepassing ervan; van persoonlijk leiderschap tot en met grote systemische transformaties.

In de Changemaker van de Week Podcast vertelt Mariëtte alles over Theory U en verandermanagement. 

www.entrained.nl

Resultaat
 • Je weet wat Theory U is en kent de verschillende fases in de U, zowel van de licht- als de schaduwzijde.

 • Je werkt met praktische basistechnieken om potentiële stappen in je ontwikkeling uit te diepen, die je ook in individuele coaching kunt gebruiken.

 • Je herkent de bijhorende dynamieken van de U-fasen, zowel bij jezelf als bij anderen.

 • Je ontdekt de (of een) rode draad in je geschiedenis en leert technieken om jezelf af te stemmen op jouw toekomst die zich aandient.