Home/Opleidingen/Online | Verdiepingstraject Werken vanuit Bezieling - Peter Gerrickens Workshops

Online | Verdiepingstraject Werken vanuit Bezieling - Peter Gerrickens

Ontdek en creëer jouw unieke werkvorm

  • Drie individuele gesprekken, totaal 2 uur
  • 1 deelnemers
  • Start: In overleg
  • 297,-excl. btw

Deze tijd van bezinning kan ook aanleiding zijn voor loopbaankriebels. Daarbij kun je jezelf essentiële vragen stellen zoals: op welk terrein ligt mijn bezieling?, op welke manier wil ik een bijdrage leveren aan de samenleving?  of wat is mijn levensmissie? In het online verdiepingstraject Werken vanuit Bezieling staan deze vragen centraal. Tijdens drie individuele videogesprekken met Peter Gerrickens onderzoek je deze vragen aan de hand van je persoonlijke Bezielingsprofiel en geboortehoroscoop.

Dit online traject geeft je inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is. Je krijgt een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt en gaat naar huis met concrete stappen die je kunt zetten om meer voldoening te halen uit je werk.

Over het Bezielingsprofiel
Met behulp van jouw persoonlijke Bezielingsprofiel ontdek je jouw talenten en breng je deze samen met je missie en bezieling zo concreet mogelijk in beeld. Een uitgangspunt daarbij is dat je op het terrein van je bezieling echt uitblinkt en het verschil kunt maken.

Jouw Bezielingsprofiel is gebaseerd op je geboortehoroscoop en omvat vier onderdelen. Deze helpen jou stuk voor stuk bij het beantwoorden van de vragen die je hebt. Waarin sluit je huidige werk aan op je bezieling en waarin niet? Wat betekent dat voor jou? En welke stappen wil je van daaruit zetten?

Ter voorbereiding op het online verdiepingstraject stuur je je geboortegegevens -datum, tijd (zo precies mogelijk) en plaats- toe. 

Interesse? Stuur een mailtje naar welkom@schoolvoorcoaching.nl dan volgt van daaruit jouw aanmeldformulier. Datum en tijdstip van het consult zijn in overleg met jou.

BTW-vrij aan deze opleiding deelnemen? Lees hier over de mogelijkheden.

  • Je krijg inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is
  • Je hebt een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt
Reviews
Er vielen allemaal dingen op zijn plek door Peter's uitleg van 'bezieling' en 'missie'.
April 2020
Renée Verhaar
Trainer, Coach & Acteur
Doelgroep
Dit online verdiepingstraject is waardevol voor iedereen die meer of opnieuw in contact wil komen met zijn of haar bezieling en deze tot uitdrukking wil brengen in zijn of haar werk en leven. Wellicht weet je niet zo goed wat jouw kwaliteiten zijn en wil je jouw talenten ontdekken. Misschien ben je het contact met je bezieling in de loop der tijd wat kwijtgeraakt en is daardoor de motivatie voor je werk afgenomen. Het kan ook zijn dat je een Next Step wilt zetten in je loopbaan, maar dat je niet zo goed weet wat echt bij je past. Je wilt weten wat jou nu echt meer voldoening en energie gaat geven. 

Werkwijze & Programma

SchoolvoorCoaching biedt de workshop Werken vanuit Bezieling nu ook aan in een online variant, die bestaat uit drie individuele videogesprekken met Peter Gerrickens. Je start met een inventariserend gesprek van een half uur, waarna je je Bezielingsprofiel ontvangt, samen met een aantal opdrachten die twee tot drie uur van jouw tijd in beslag zullen nemen. In het tweede gesprek worden het profiel en de opdrachten besproken. Dit Bezielingsgesprek duurt een uur en wordt opgenomen zodat je het later kan terugluisteren (en dus geen notities hoeft te maken). Het derde gesprek is een follow-up van een half uur. De ervaring leert dat je door deze aanpak diep geraakt kunt worden en dat je meer zicht krijgt op de weg die bij je past. 

Datum en tijd van de videogesprekken plan je in overleg met de trainer.

Trainers

Peter Gerrickens is sinds 1991 als trainer en coach gespecialiseerd in het werken met kwaliteiten. Hij is de (mede-)auteur van een serie kaartspellen: onder meer het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Leiderschapsspel. Daarnaast is hij astroloog en heeft hij samen met Carla Kerklaan het Bezielingsprofiel ontwikkeld. Hiermee wil hij mensen helpen meer vanuit hun bezieling te werken en te leven.

Meer informatie over Peter Gerrickens en zijn werk vind je op www.kwaliteitenspel.nl.

Resultaat

Na afloop van dit online traject heb je:

  • een duidelijker beeld van het terrein waarop je bezieling ligt - waar je werkelijk door geraakt wordt;
  • inzicht in welke onderdelen in je huidige werk je bezieling geven en welke niet;
  • inzicht in wat je natuurlijke talenten zijn en wat aangeleerd gedrag is;
  • hebt onderzocht welke concrete stappen je kunt zetten om uit je werk meer voldoening uit te halen.

Deelnemers over de workshop:

'De workshop heeft mij nieuwe inzichten gegeven over het soort werk en de manier van werken die het beste bij mij past. Mijn focus is nu weer helder.'

'Mijn Bezielingsprofiel heeft me erg geraakt. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik diep vanbinnen eigenlijk al wist. De onzekerheid die ik daarover voelde, is nu verdwenen.'

'Deze workshop is een aanrader voor iedereen die vanuit authenticiteit wil werken!'