Home/Opleidingen/Workshop Transformational Presence Coaching - Sander van Eekelen Verdiepingsworkshops

Workshop Transformational Presence Coaching - Sander van Eekelen

Intuïtief Coachen met Impact

 • 2 dagdelen (09.30 tot 1700)
 • 12 deelnemers
 • Start: 24 april 2020
 • 297,-excl. btw

“Een probleem is niet iets wat opgelost moet worden,   maar een boodschap waar je naar kunt luisteren”         

- Alan Seale   

Ben je als coach op zoek naar een ‘next level’ in jouw manier van coachen? Wil je je coachtechnieken uitbreiden met eenvoudige en zeer krachtige tools? Zou je je intuïtie een wat meer prominente plaats willen laten innemen in de manier waarop je coacht? Maak dan kennis met Transformational Presence Coaching.

In deze workshop ligt de focus op jouw eigen ‘Transformational Presence’; het potentieel van het moment en jouw bewustzijn daarin. Terwijl je werkt met een of meerdere uitdagingen die je op dit moment ervaart in je werk, vergroot je je vermogen om de voorwaarden te creëren voor duurzame groei in jezelf en in anderen.

Deelnemers zijn telkens verrast hoe ‘krachtig’, ‘snel’, ‘diepgaand’, en ‘eenvoudig’ de verschillende methodieken tot blijvend resultaat leiden.

De workshop is ervaringsgericht en interactief opgezet zodat je de gebruikte coachtechnieken direct zelf aan den lijve ondervindt. Voorafgaand aan de workshop ontvang je per mail een korte voorbereidingsopdracht.

 • Je ervaart de kracht van zeer praktische en diepgaande coachtechnieken
 • Je leert je intuïtie praktisch en professioneel inzetten
Reviews
De workshop paste zó mooi als tool bij mijn huidige coachstijl.
December, 2019
Irene Schaap
Coach & Hypnotherapeute
Doelgroep
 • Coaches die klaar zijn voor een next level in hun coaching, die hun intuïtie praktisch en professioneel in willen kunnen zetten.

 • Diegenen die geïnteresseerd zijn in nieuwe trends in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap passend bij organisatieontwikkelingen zoals Theory U, Sociocratie 3.0, Reinventing Organisations, Teal, Holacracy, etc. 

Werkwijze & Programma

We beginnen direct met een ervaringsgerichte oefening rondom het centrale model in Transformational Presence. En verkennen aan de hand van een aantal oefeningen de drie fundamentele principes van Transformational Presence:

 1. Alles is energie in beweging en deel van een proces dat zich ontvouwt; vorm volgt energie.
 2. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden; het kan alleen getransformeerd worden.
 3. Het universum is gebouwd op een matrix van relaties.

Vervolgens ga je middels je eigen praktijkcasus aan de slag met whole-mind - denken en whole-being - bewustzijn. Je leert de drie intelligenties (hoofd - hart - buik) praktisch toe te passen.

Tot slot oefen je een coachgesprek aan de hand van een van de krachtige tools van Transformational Presence: de Deep Simple.

Startdata
Trainers

Sander van Eekelen is een ervaren transformationeel leiderschapscoach en facilitator. Zijn levensdoel is mensen op een kernachtige en speelse manier in staat stellen de meest volledige versie van zichzelf te worden. Zijn stijl kenmerkt zich als vriendelijk, warm, transparant, scherp en nieuwsgierig.

Sander is door grondlegger Alan Seale gelicenseerd om, als een van slechts vier personen, Transformational Presence Coaching-programma’s wereldwijd te faciliteren.

www.shiftshappen.nl

Resultaat

Aan het eind van de workshop:

 • Heb je de kracht ervaren van een zestal zeer praktische en diepgaande coachtechnieken.
 • Heb je je bewustzijn verder versterkt, neem je breder waar en heb je ervaren wat er voor nodig is om mee te kunnen bewegen met wat zich aandient.
 • Ontvang je een uitgewerkte hand-out met alle oefeningen die je direct in je eigen coachpraktijk kunt toepassen.
 • Ontvang je het basisboek “Transformational Presence” van Alan Seale.