Home/Opleidingen/Online | Creatief Loopbaanconsult De Ervaarring Workshops

Online | Creatief Loopbaanconsult De Ervaarring

Een persoonlijke sessie om je talenten en next step te ontdekken

 • Op afspraak
 • 1 deelnemers
 • Start: In overleg
 • 249,-excl. btw

Ben je op zoek bent naar een volgende stap in je loopbaan? En wil je daarbij je denken, weten, voelen en creativiteit inzetten? Dan is het Ervaarringsmodel geknipt voor jou.

Met behulp van De Ervaarring krijg je een praktische, belevingsgerichte sessie waarbij je met een coach op ontdekking gaat naar wat jou zin geeft. Naar waar je echt plezier aan beleeft, wat je inspireert en wat jou raakt. Als je voor jou heldere antwoorden hebt op deze vragen, dan helpt je dat enorm in het vinden van een vorm, plek of rol die weer helemaal klopt.

In deze een-op-een-sessie krijg je alle tijd en aandacht om tot de kern te komen en begin je (samen) vast aan een concreet plan voor na de sessie. Want pas op: je bent niet meer te stoppen!

Maak een afspraak en kom langs in Nijmegen of werk met trainer Juul Martin online. Indien gewenst, kan Juul ook langskomen bij jou.

Na afloop van het consult ontvang je Juuls Handboek voor Wereldverbeteraars, vol tips en inspiratie om aan de slag te gaan met wat je hebt ontdekt. Het consult zelf duurt ongeveer anderhalf uur.

 • Interesse? Stuur een mailtje naar welkom@schoolvoorcoaching.nl dan volgt van daaruit jouw aanmeldformulier. Datum en tijdstip van het consult zijn in overleg met jou.

 • BTW-vrij aan deze opleiding deelnemen? Lees hier over de mogelijkheden.

 • Meer weten over trainer Juul Martin? Lees hier het interview met Juul uit het SvC Magazine 2018/2019.


Oud-deelnemer Vanessa Luyten over het Ervaarringsmodel:

“De Ervaarring is een zeer praktisch coachmodel. Het werkt met grondplaten en als je het model letterlijk doorloopt, vertrekkende vanuit wat jou buikpijn geeft in de wereld, kom je uiteindelijk uit bij een tastbare vorm. Wat is concreet jouw next step? Wat kun jij doen? Welke richting ga je uit in je leven/werk? Bedenker Juul Martin is een ‘meester-verbinder’ en een coach die ontzettend veel ruimte geeft, waardoor er vaak onverwachte antwoorden uit jezelf komen. Wat ontstaat, is vernieuwend en zeer tastbaar, soms ook helemaal buiten je comfortzone. 

Zelf was ik zo enthousiast over het model dat ik niet anders kon dan het lanceren in België. Ik heb De Ervaarring intussen zelf ook al een aantal keer doorlopen. De inzichten voor mezelf waren heel uiteenlopend. Gaan werken met een handpop in coaching, geheel buiten mijn comfortzone, is één van de vormen die eruit kwam. Een voor mij belangrijke doorbraak tijdens de workshop was het besef dat ik ‘aan’ mag staan. Ik heb van niets of niemand goedkeuring of wat dan ook nodig. Het is oké om 1001 ideeën te hebben en die ook uit te voeren.”


BTW-vrij aan deze opleiding deelnemen? Lees hier over de mogelijkheden.

 • Je gaat op ontdekking naar wat jou zin geeft.
 • Je bekijkt jouw loopbaanvraagstuk van nieuwe (of vergeten) kanten.
 • Na afloop van het consult begrijp je hoe vervullend creëren werkt.
 • Na afloop van het consult heb je versie 1 van jóuw plan voor jóuw toekomst in handen.
Reviews
De Ervaarring brengt je naar de kern, waardoor je daadwerkelijk datgene ervaart wat bij jou past.
Mei 2021
Monique Knoeff
Loopbaancoach
Doelgroep

Het loopbaanconsult De Ervaarring is voor iedereen met een actueel loopbaanvraagstuk, en voor iedereen die zich afvraagt uit welk werk je inspiratie kunt halen. De Ervaarring pas ook bij jou als je op zoek bent naar een andere rol in het leven. Als je je passie in een vorm wil gieten maar nog niet weet welke. Als je totaal iets anders wilt gaan doen maar je nog geen idee hebt wat dat kan zijn.

Dit loopbaanconsult is voor iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken en op zoek is naar de verbinding tussen hoofd, hart en buik om zijn of haar unieke verlangen te realiseren.

Werkwijze & Programma

Na een korte kennismaking begeleidt trainer Juul Martin je bij het vinden van wezenlijke antwoorden. Bij het wakker maken van wat je was ‘vergeten’. Samen onderzoeken jullie het verband van alle antwoorden en ingevingen totdat je een helder beeld krijgt van wat je te doen staat. Tot slot krijg je praktische tips en netwerkcontacten zodat je meteen aan de slag kunt met de volgende stap in jouw loopbaan. Het consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Trainers

Trainer Juul Martin geniet van ontdekken, van het nog niet weten. Van onderweg zijn en van onderweg maken wat er nodig is. Juul: “Ik gun jou alle ruimte om te ondernemen, te creëren, en om van betekenis te zijn. Om autonoom én verbonden te zijn. In openheid en vertrouwen. Ik gun je alles tegelijkertijd.” Juul helpt jou te ontdekken, ruimte te maken en te creëren. Hij is auteur van De Boom, het Handboek voor Wereldverbeteraars en het nieuwe boek Maak Ruimte (verschijnt voorjaar 2021).

Juuls Handboek voor Wereldverbeteraars is lovend ontvangen en genomineerd als Purposeboek van het jaar 2019. Lees hier het interview met Juul Martin dat in het SvC Magazine 2018/2019 is verschenen.

Resultaat

Na het doorlopen van de Ervaarring heb je meer inzicht in waar jij helemaal van ‘aan’ gaat. Je hebt helderder wat je kunt gaan doen en wat jou zin geeft. Je hebt een aantal concrete ideeën met tips en advies van trainer Juul Martin over wat jou hierin verder gaat brengen. Kortom: je hebt versie 1 van jóuw plan voor jóuw toekomst concreet in handen.

 • Je hebt scherper op je netvlies waarom je al doet wat je doet en ziet het grotere verband waarbinnen jij werkt.
 • Je doorziet de logica van het gevoel in een creatieproces.
 • Je begrijpt hoe vervullend creëren werkt.
 • Je vindt (een eerste stap naar) een concrete vorm voor het realiseren van jouw droom waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.