Home/Opleidingen/Het Cocreatie Festival Kennismaken

Het Cocreatie Festival

Samen leiding nemen

 • 1 dag
 • 250 deelnemers
 • Start: 09 september 2022
 • 297,-excl. btw
 • Doe kennis op over de kracht van samenwerking en over hoe samen leiding nemen werkt
 • Leer praktische vaardigheden, spelregels en bewezen modellen voor co-creatie
 • Ervaar de nieuwste ReflAction modellen van SchoolvoorCoaching
Doelgroep

Het Cocreatie Festival is voor iedereen met interesse in samenwerking vanuit gelijkwaardigheid, zelfreflectie en voorwaarden voor inspirerend leiderschap. Directeuren, ondernemers, trainers, coaches, onderwijzers, leidinggevenden, projectleiders, adviseurs en nieuwsgierigen… Kortom iedereen die zichzelf als instrument durft in te zetten in veranderingen en interesse heeft in vernieuwende technieken en praktische modellen om dit zelf in de praktijk te brengen.

Waarom co-creatie?

Binnen en buiten organisaties zijn mensen op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking waarin idealen en dromen weer de plek krijgen die ze verdienen. Maar hoe doe je dat en hoe kun je leren omgaan met tegenslagen en weerbarstige collega’s en je eigen triggers? Hoe neem je de leiding op een manier waarbij mensen jouw leiding ook kunnen ontvangen? En welke leiding ontvang je vanuit jouw intuïtie  en bezieling? Kortom: hoe kun je co-creatie, samen leren in gelijkwaardigheid, vallen en weer opstaan, praktisch vormgeven in organisaties? Deze vragen vormen de kern van  Het Cocreatie Festival!

Co-creatie achter de schermen

In al onze opleidingen tot coach ervaar je co-creatie in de puurste vorm: terwijl je het vak leert in een intensief groepsproces maak je een enorme persoonlijke groei door. En laat bewustzijnsgroei door zelfreflectie nou precies de basis vormen voor succesvolle co-creatie!

Een partner  die hier ook in gelooft  is LCG Consulting. LCG begeleidt organisaties in verandering, door te adviseren, realiseren, trainen en te coachen. Net als bij ons zit zelfreflectie in het DNA verankerd en zo begeleiden ze organisaties  naar de toekomst. Voor Het Cocreatie Festival bundelen SchoolvoorCoaching en LCG daarom onze krachten.

Werkwijze & Programma

Het dagprogramma bestaat uit workshops, lezingen en inspiratie op het gebied van co-creatie, leiderschap en persoonlijke groei. Om 09:30 trappen we gezamenlijk af met een warm welkom van Ans Tros. Om 17:00 uur sluiten we af met een muzikale borrel.

 • Meer weten over de workshops, sprekers en inhoud?
  Download het programmaboekje bovenaan deze pagina via de knop 'download brochure', 

 • Op de hoogte blijven?
  Houd de website in de gaten, abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Werkwijze
Het programma is ingericht in de vorm van een kennisfestival: er is een groot aanbod om uit te kiezen, je kunt niet alles volgen. Gedurende de dag vinden er drie rondes plaats waarin je deel kunt nemen aan lezingen en workshops. Van te voren ontvang je van ons per mail het gehele programma en blokkenschema. Je maakt ter plekke de keuze aan welke workshops je wil deelnemen. Jij bepaalt dus het tempo en deelt je eigen dag in.
Vooraf inschrijven voor een workshop is niet mogelijk, we werken volgens het principe VOL = VOL. 

Locatie
Het festival vindt plaats op het prachtige Ford Wierickerschans in Bodegraven. 
Adres: Zuidzijde 132, 2411 RX Bodegraven. Voor in de navigatie: Weijpoort, 4 te Nieuwerbrug

Startdata
Tickets en prijzen

Wil je een ticket bemachtigen? Klik op de groene knop 'nu inschrijven' boven aan de pagina.
Met de aankoop van een ticket sta je definitief op de gastenlijst. In de zomer ontvang je van ons de factuur.

Ticketprijzen

Ticket (1 persoon)                         € 297,00  
Duoticket (2 personen)              € 594,00

Kom je met een groep? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via 030 3035271 of mail naar welkom@schoolvoorcoaching.nl.

Wil je een duoticket bestellen?

Samenwerking staat centraal en daarom ontvang je extra korting als je iemand meeneemt.
Hoe werkt dat? Geef bij je aanmelding in het opmerkingenveld aan dat je een duoticket wil bestellen en noteer de volgende gegevens van je partner (leidinggevende/ collega/ vriend/ zus):

 • Voor en -achternaam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

Wij zorgen dat hij/ zij alle (praktische) informatie ontvangt, maar alleen jij ontvangt de factuur.