Ik heb een training Coachtechnieken 1-op-1 of training Teamcoachtechnieken gevolgd, wat zijn passende vervolgopleidingen?

Zie hieronder een overzicht van passende vervolgopleidingen.

LEERGANG COACHING VOOR PROFESSIONALS:

  • een gecertificeerde opleiding als fundament voor je vakmanschap in coaching
  • je eigen coachstijl en talenten in beeld

LEERGANG TEAMCOACHING:

  • een gecertificeerde opleiding als fundament voor je vakmanschap in teamcoaching
  • je kunt teams met complexe problematiek begeleiden en ze in verschillende ontwikkelstadia eigenaarschap laten nemen over eigen vraagstukken 

LEERGANG COACHEND LEIDERSCHAP:

  • Een versterking van je coachend leiderschap, waarbij je kunt schakelen tussen je rollen als manager, leider en coach en je passende interventies kunt inzetten vanuit de verschillende rollen. Je leertbewust vanuit de keuze van eenrol aansluiten bij wat je medewerkers nodig hebben voor het ontwikkelen van hun talenten.
  • Omdat je je zelfinzicht vergroot en je zelfbewuster leert werken, kun je ruimte creëren, omdat je makkelijker delegeert, teams eigenaarschap kunt laten nemen en je effectiever kunt omgaan met tegengestelde belangen, bekende managementdilemma’s en de hectiek en druk die je ervaart.

    REFLACTION TRAINING
  • Je ervaart en leert ‘waarnemend handelen’ en merkt hoe deze grondhouding kan bijdragen aan je persoonlijke groei én het versterken van je gesprekstechnieken. 

Je leert te vertrouwen op je intuïtie en bewuster om te gaan met gevoelens en de subtiele signalen in gesprekken en hoe je ze directer kunt omzetten in een actie in het hier-en-nuJe oefent met de psychologie van ReflAction.

Maak ook eens gebruik van onze 'Snel zoeken-module' bovenaan op de homepage . Daarmee krijg je aan de hand van een aantal vragen een overzicht van passende opleidingen.