SchoolvoorCoaching | Opleidingen | Ontdek de stille kracht van het verschil

Incompany en Maatwerk

Ben je op zoek naar een training op maat? Op basis van de organisatiedoelen en jullie specifieke situatie ontwikkelen wij graag een incompanytraining op maat.
 

Op jullie lijf geschreven

Verandering binnen organisaties stokt vaak op de ‘hardnekkige kant’ oftewel: de gedragskant. Bij zo’n 70% van de transformaties is gedrag de oorzaak van het falen.

Onder gedrag zitten overtuigingen en aannames. Door bewust te worden van je eigen aannames, en die van de ander, ontstaat er vrije ruimte om dat te doen wat de context van je vraagt. Dit is voor iedereen waardevol of je nu een rol hebt als leidinggevende, veranderaar, (team)coach of teamlid. De bewustwording vergroot direct de effectiviteit van het handelen. Daarmee zijn doelen ineens binnen handbereik.

Bewust worden van je bewustzijn is onze passie. Dat praten we niet alleen over, dat laten we je vooral graag ervaren. Om met jullie aan de slag te gaan hebben we twee voorwaarden: het verkrijgen van een goed beeld van de huidige situatie in jullie organisatie en zicht op de doelen waar jullie naar streven. Op basis van die informatie kiezen we samen de beste aanpak en maken we de impact van de leergang of training zo groot en duurzaam mogelijk.

Kortom: we sluiten altijd aan bij waar jullie organisatie op dit moment staat en naartoe wil. Uiteraard maken we (onder andere) gebruik van de bestaande expertise uit onze leergangen & trainingen.

  • Interesse of vragen?
    Vul het contactformulier in op deze pagina.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.