MAATSCHAPPELIJKE PROJECTEN & PARTNERS

Wereldcoach

SchoolvoorCoaching is  ambassadeur van Wereldcoach. Wij kiezen voor dit bijzondere project  omdat we het opleiden van mensen ook elders in de wereld ondersteunen.

http://www.wereldcoach.com/
Stichting Babywerk
SchoolvoorCoaching steunt Babywerk, omdat we geloven dat vroegtijdige onderkenning van interactieproblemen preventief werkt. Communicatie met baby's is één van de specialismen waarin Babywerk expertise, netwerken en uitwisseling aanbiedt en ons denken over communicatiemogelijkheden met baby's heeft verbreed. Meer informatie over onze samenwerking lees je in dit interview.
Er zijn inmiddels meerdere trainingen voor "babywerkers" verzorgd en in 2012 waren we hoofdsponsor van het congres van Babywerk .
www.babywerk.net

 

 

PARTNERS

 
VistaNova
School voor loopbaan & leiderschap  
VistaNova maakt deel uit van dezelfde holding als SchoolvoorCoaching en is in 2010 opgericht door  Marc Gnodde en Ans Tros. VistaNova heeft de activiteiten van Adviesbureau Hoogendijk voortgezet met de zeer gewaardeerde Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur.
www.vistanova.nl

 


Coachlink 
Wij zijn partner van Coachlink. De plek voor jouw vaktliteratuur. Alumni van SchoolvoorCoaching krijgen 15% korting op een abonnement. Probeer het een met een proefabonnement van een maand. 

 

De Haagse Hogeschool
De academie Master en Professional Courses van De Haagse Hogeschool biedt de Master Organisatie Coaching aan. Indien je de Leergang Coaching voor Professionals bij SchoolvoorCaching succesvol hebt afgerond is dit een uitstekend vervolgopleiding. Lees het interview met Evelien Beentjes
www.dehaagsehogeschool.nl

 

Professioneel begeleiden

Uitgeverij Kloosterhof heeft het initiatief genomen tot een prachtige website waar allerlei publicaties en artikelen uit ons vakgebied tegen een kleine vergoeding worden aangeboden. 

 

 

 

MY-organization

MY-organization is de ontwikkelaar van een uniek diagnostisch instrument, MY-etool, dat coaches helpt om snel tot de kern van een loopbaanvraagstuk te komen. Zusterbedrijf VistaNova verzorgt in samenwerking met MY-organization een speciale opleiding waarmee je als gecertificeerd MY-etool-coach aan de slag kunt.

 

 

 
Akron communicatie & vormgeving
 
Akron is onze partner voor reclameprojecten en huisstijl. Bekijk hier het resultaat. Het SVC Magazine 2013.
www.akron.nl

 


Tekstbureau de Nieuwe Koekoek
De Nieuwe Koekoek is onze partner voor communicatieproducties.
(030) 2437030