Nieuwsbrieven

 


Meest recente nieuwsbrief


Zulf mokken of kopen?

Onlangs kwam ik ‘Managen op zijn Gronings’ tegen met een geweldige vertaling van managementbegrippen in mijn moerstaal.  Hilarisch en herkenbaar. De bovenstaande tekst is een vertaling van make or buy...terwijl de mooie dingen in het leven niet te koop te zijn.

We zijn blij dat twee dierbare collega’s (Petra de Bruijn en Marja den Boer ) zijn bevallen van een gezonde zoon. En dat onze leergangen en trainingen in september allemaal lekker van start gaan!

Na de VistaNova-inspiratiereis naar Groenland afgelopen juni realiseerde ik me, met alle respect voor de verbluffende schoonheid van dat land, hoe belangrijk en onbetaalbaar mooi de bloemen, bomen en diversiteit in de flora en fauna hier in Nederland zijn. Ik geniet er elke dag van, terwijl ik toch echt niet voor tuinieren in de wieg ben gelegd.

Daarom nog even een vertaling van usp's 'Ken joen beperkings'. We blijven Grunnegers tenslotte. Want over het benutten van verschillen gaat ook onze Coach2meet van eind deze maand. Daarin staan de verschillen tussen beeld- en begripsdenken centraal. Voor mij was het heel verhelderend. Laat je aangenaam verrassen! 


Ans Tros
Creatief directeur

reacties zijn welkom

SvC BLOG

Follow Us on LinkedIn Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter

Lees de complete nieuwsbrief
Eerder verschenen nieuwsbrieven


april 2014 'Ik' eist aandacht!
juni 2013 Spijt?
april 2013 iFlower
februari 2013 Alumnipost!