Overdracht en tegenoverdracht anders bekeken

Overdracht en tegenoverdracht anders bekeken
Jacqui Halmans is gespecialiseerd in Transactionele Analyse, Anita Bakker in Voice Dialogue. Deze ervaren coaches en trainers startten begin dit jaar een eigen bureau Halmans&Bakker om hun expertises te combineren in trainingen, workshops en masterclasses voor coaches. Samen schreven ze hierover het boek ‘Coachen met lef, waar Transactionele Analyse en Voice Dialogue elkaar versterken’. Sinds de twee elkaar in 2008 leerden kennen, vormen Jacqui en Anita een bijna symbiotisch opleidersduo dat tijdens dit interview vrolijk over elkaar heen buitelt.

Door Caroline LinssenBeeld- én begripsdenkers onmisbaar voor innovatie!

Beeld- én begripsdenkers onmisbaar voor innovatie!
Coach2meet 26 september 2014

Voor innovatie en veranderingsprocessen is de samenwerking tussen beelddenken en begripsdenken essentieel, vindt Coralien van Hattem. Van huis uit is zij ingenieur cultuurtechniek, én beelddenker. Als coach ondersteunt ze beelddenkers, die in organisaties nogal eens ondergesneeuwd raken. Met haar Coach2meet wil ze het onderling begrip tussen beeld- en begripsdenkers vergroten.

Door Caroline Linssen‘De dingen waar je niet blij mee bent, zijn vanuit familieperspectief vaak volkomen logisch’

‘De dingen waar je niet blij mee bent, zijn vanuit familieperspectief vaak volkomen logisch’
Psycholoog Jobbeke de Jong is senior coach, trainer en organisatieadviseur. Haar visie op familiesystemen past ze onder meer toe in een praktijkgericht programma waarin ouders inzicht opdoen over hun automatische reacties op het gedrag van hun kinderen. Op 30 oktober 2014 krijg je in haar workshop de kans om een indruk op te doen van systemisch werken met je familiesysteem. - Door Caroline Linssenvorige12 3 4 5 6 7 8 volgende