Coachen met de symboliek van voeding

Coachen met de symboliek van voeding
Haar vader komt uit Indonesië, haar moeder uit Drachten. Vader wilde per se drie keer per week rijst eten, dus at Nienke Binkhorst toen ze op kamers ging uit tegendraadsheid alleen maar stamppot. Wat ze meenam van thuis was de liefde voor koken en urenlang etend en pratend aan tafel zitten. In haar Coach2meet op 25 september ervaar je hoe Nienke koken en coachen combineert in het spel Coach-Gourmet.

Door Caroline LinssenPeter Buitenhuis: “In deze tijd hebben we leiders nodig die hard zijn én een hart hebben”

Peter Buitenhuis: “In deze tijd hebben we leiders nodig die hard zijn én een hart hebben”
Door de buitenwereld wordt Defensie gezien als een hiërarchische op autoriteit gestoelde organisatie. Minder bekend is dat ook binnen defensie sinds 2008 een beleid is ingezet naar een meer mensgerichtevorm van leidinggeven. Ex-marinier en onderwijskundige Peter Buitenhuis heeft dat beleid ver taald voor de Koninklijke Marin. Met die rijke ervaring begeleidt hij nu organisatie en leiderschapstrajecten buiten de marine.Marc Lammers: “Voor een echte verandering is vaak een crisis nodig”

Marc Lammers: “Voor een echte verandering is vaak een crisis nodig”
Het Nederlandse vrouwenhockeyteam wist jarenlang alleen zilver te behalen. Totdat bondscoach Marc Lammers zijn aanpak radicaal omgooide, en de hockeysters eindelijk die felbegeerde gouden plak wonnen op de Olympische Spelen in 2008. Marc is interim-coach van HC Den Bosch en heeft een trainings -en uitzendbureau voor hockeycoaches. Hij geeft lezingen en advies aan bedrijven over team- en crisismanagement.<< < | 0102 03 04 05 | > >>