7e herziene druk 'Dynamisch coachen' van Ans Tros


7e herziene druk 'Dynamisch coachen' van Ans Tros
Sinds 2002 is het boek 'Dynamisch Coachen balans tussen zingeving en resultaat' onverminderd populair.

We zijn veelal gewend om met onze ratio te werken en geven irrationele aspecten veel minder ruimte. In dit boek wordt ervoor gepleit beide invalshoeken te combineren, zodat er een meerdimensionaal contact ontstaat waarin ook ruimte is voor zingeving en bezieling. Op deze wijze leer je om als coach te vertrouwen op het proces waarin de gecoachte zijn eigen antwoorden ontdekt.

 

'Dynamisch coachen' is al jarenlang een bestseller onder coaches. Het boek staat op de shortlist van de NOBCO en uitgeverij Kloosterhof voor de verkiezing van het beste coachboek uit de afgelopen tien jaar. In juli 2013 verscheen van deze titel een 6e, volledig herziene druk. Aan het boek is een extra hoofdstuk toegevoegd over waarnemend handelen. Centraal in dit hoofdstuk staat de vraag hoe ons bewustzijn kan bijdragen aan co-creatie.

 

'Dynamisch coachen' is verkrijgbaar in de boekhandel maar ook eenvoudig online te bestellen. Bovendien is het boek opgenomen in Coachlink, de digitale database met coachliteratuur van uitgeverij Boom/Nelissen. Een gratis proefabonnement biedt een maand lang toegang aan dit fantastische archief.